• Subcribe to Our RSS Feed

Wat te doen met QRcodes

Het mooie van QR is dat het allerlei soorten informatie kan bevatten. Bovendien kunnen via gecodeerde URLs ook talloze commando’s worden uitgevoerd op de smartphone van de gebruiker.

QR biedt daarmee volop kansen voor mobile marketing en m-commerce. Zolang de gebruiker wordt beloond voor het scannen en de content achter de QRcode relevante, toegevoegde waarde biedt.

Denk hierbij aan een rechtstreekse downloadlink van een song in de iTunes store, een exclusieve kortingscoupon voor een event of praktischer een routebeschrijving van de QRcode naar jouw vestiging. Maar ook rechtstreeks een afspraak in de agenda plaatsen van de gebruiker, het direct bestellen van een product of toegang tot een online game zijn enkele mogelijkheden.

Bij een redactioneel stuk in een magazine waarbij u online content wilt weergeven via een website adres als foto materiaal, een filmpje, een commercial, aanvullende redactionele informatie of een mogelijkheid om een product direct te bestellen; Je kunt een QRcode maken voor bijv. tekst, contactinfo (MeCard), e-mailadres, website (URL), een GoogleMaps locatie, een Foursquare locatie, telefoonnummer of SMS-tekst. Vervolgens voer de benodigde gegevens in. Voer bijv. je website naam in om je QRcode te maken.

•   In een advertentie waarbij u wilt doorverwijzen naar een website of webwinkel;
•     Een abri poster om door te verwijzen naar een website;
•    Bij een huis dat te koop staat om direct door te verwijzen naar online content als film, foto’s en aanvullende informatie;
•   In een winkel om door te verwijzen naar online content of een webshop waar je direct  kunt bestellen als het te druk is in de winkel;
•  Bij een brief, advertentie of onder je e-mail met de melding “scan en bel direct”
• In een huis aan huis flyer en ga zo maar door…..

Er zijn enorm veel mogelijkheden te verzinnen om een QRcode zo in te zetten dat de informatie voorziening krachtiger wordt en het de commerciële kansen enorm vergroot.

Er zijn enorm veel mogelijkheden om een QRcode zo in te zetten dat de informatie voorziening krachtiger wordt en het de commerciële kansen enorm vergroot. En natuurlijk is dit allemaal meetbaar in de QRcode Promotions analyse welke u dagelijks of wekelijks toegestuurd wordt.

 

Interesse in Qrcode reclamecampagnes of custom made QRcodes ?
Hiervoor neemt u contact op met QR-code Promotions.

 QRcode

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed