• Subcribe to Our RSS Feed

Zelf QRcodes maken & Slimme dynamische design QRcodes

slider-pastagenerator.def

Een QRcode zelf maken is heel gemakkelijk en kosteloos.

 

Genereer in 4 stappen gratis uw QRcode in .JPG én zelf in .EPS vector formaat !

bij stap 1: begin je met het selecteren van de gewenste inhoud, zo kun je bijvoorbeeld een QRcode genereren van een stukje text, een sms, een lokatie op Google Maps, een verwijzing naar een site, links naar video’s op Youtube maar ook van je foursquare account en natuurlijk de Mecard waarmee je anderen in een scan al je gegevens beschikbaar stelt, die ze vervolgens direct op kunnen slaan in het contactboek van computers, notebooks of smartphones.

Bij stap 2: vul je vervolgens de gewenste gegevens of plaatsen in.

Bij stap 3: kies je voor .jpg formaat als je de QRcode op internet of video’s wilt gebruiken. En .EPS formaat indien je de QRcode op drukwerk of groot formaat prints wenst te hebben.

Bij stap 4: kan je de QRcode genereren en downloaden.

Bij stap 5: bieden we u op een voordelige en snelle manier via total promotions je QRcodes op drukwerk, internet of als belettering te laten realiseren. Ook kunnen wij u van dienst zijn met QRcode reclamecampagnes of custom-made QRcodes in uw huisstijl. Neem hiervoor contact op met Total promotions of neem een kijkje op onze website.

Let op: Deze QRcodes verwijzen vast naar de door u aangemaakte gegevens, deze link kan achteraf niet meer aangepast worden. Voor QRcodes met een achteraf aanpasbare link gebruikt u onze dynamische slimme QRcodes zoals hieronder beschreven!

___________________________________OF___________________________________________________

Meer vrijheid met uw QRcodes? het kan!

dynamische-qr-code

 

Zelf Slimme design QRcodes ontwerpen met persoonlijk dashboard waarin u onbeperkt de QRcode link kan aanpassen

Maak zelf uw slimme QRcode dynamisch én met een uniek design !

Snel en eenvoudig en in slechts drie eenvoudige stappen.

bij stap 1: Selecteer een van de vele bestaande ontwerpen op onze site of upload uw design van uw computer.

bij stap 2: Selecteer waarna uw QRcode moet verwijzen en vul de gegevens in.

bij stap 3: Plaats uw QRcode op de gewenste locatie binnen uw ontwerp. En kies uit de verschillende ontwerp opties.

De dynamische QRcode Generator zal dan automatisch uw QRcode in het ontwerp integreren. In plaats van de onaantrekkelijke zwart-wit QRcodes creëert u een ontwerp dat exact past bij uw behoeften. Er is geen kennis van QRcodes vereist. En alle QRcodes worden automatisch gecontroleerd voor u.

Zelf een QRcode maken?

button-direct-naar-QRcode-gen

 

 

  • Vele bestandsindelingen & de transparantie wordt ondersteund

Onze dynamische QRcode generator ondersteunt de meeste beeldformaten, RGB en CYMK van van zowel lage als hoge resolutie (DPI). U kunt de afbeelding die u heeft ontworpen met uw favoriete foto-editor uploaden, zet een deel ervan in een QRcode en download vervolgens de nieuwe dynamische QRcode. Uw bestaande oorspronkelijke afmetingen, indeling en resolutie & transparantie worden gewoon ondersteuning. Het samenvoegen van een QRcode in een ontwerp zal de transparante kenmerken van het ontwerp niet beïnvloeden.

  •  Persoonlijk dashboard & de QRcode verwijzing aanpassen

Na het inloggen wordt er een persoonlijk dashboard voor u aangemaakt waarin al uw slimme design QRcodes bewaard worden en waarin u onbeperkt de link waarna de QRcode verwijst kunt veranderen. Totale vrijheid dus, ook nadat uw QRcodes gedrukt zijn. Maakt u zich daarom geen zorgen meer over typefouten, gewijzigde websites, tijdelijke acties, verhuizingen, wijzigingen in uw contactgegevens, enzovoort. Dit kunt u altijd in uw persoonlijke dashboard aanpassen.

  •  Maak kleurrijke en verleidelijke QRcodes.

Met behulp van de dynamische QRcode generator technologie kunt u beginnen met het ontwerpen van visueel aantrekkelijke QRcodes welke het aantal scans verhogen. De ideale dynamische koppeling tussen off- & online media. Uniek ontworpen kleurrijke QRcodes hebben een grotere impact dan zwart-wit QRcodes en het verhogen het scannen met tenminste 25%.

  •  Analyses en bewerken van uw QRcode.

Bij het gebruik van de dynamische QRcode Generator technologie, kunt u uw QRcode campagnes bijhouden en bewerken in uw persoonlijke dashboard.U kunt de QRcode bestemming op elk gewenst moment veranderen, zelfs nadat u de campagne afgedrukt is. Daarnaast is de grote verscheidenheid aan analyses van uw QRcodes die tot uw beschikking staan en perfecte marketing tool. U kunt uw QRcode prestaties op verschillende gebieden analyseren, zoals het aantal dagelijkse scans, de meest populaire locaties en nog veel meer. U kunt uw dashboard gebruiken om uw campagne te bewerken, te beoordelen en delen met anderen. En u heeft geen enkele kennis over QRcodes nodig.

  •  Uniek & persoonlijk design

U kunt elke afbeelding, met inbegrip van logo’s of andere ontwerpen in een werkende QRcode integreren, zodat uw klanten het gevoel hebben dat het ontwerp aansluit bij uw huisstijl en merk en niet met een “kale” zwart-wit QRcode. Het samenvoegen van de QRcodes met uw ontwerp naar een visuele dynamische QRcode verhoogt het klanten vertrouwen en de wens om te communiceren met via uw QRcode.
Interesse in QRcode reclamecampagnes of custom made QRcodes ? Hiervoor kunt u onze website bezoeken.

 

 

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeCheck Our Feed